Hej Science Fiction Fan!

En større delegation af danske science fiction fans tager til München i Oktober 2013 for at præsentere dansk fandom og dansksproget science fiction på den årlige tyske science fictiopn festival, MucCon 2013. Det er en litteratur-con, dvs fokus er på det skrevne ord (men både fantasy og sf er dækket).

Vil du med?

Vi søger både danske fans der gerne blot vil ned og deltage i festivalen, og danske fans som gerne vil være en del af programmet sammen med os andre. Der bliver 2-3 programspor i de to con-dage. Eet vil være på tysk og eet vil være på engelsk. I det engelske spor vil de danske fans præsentere dansk sf og fandom på engelsk. Også en større rumænsk fangruppe kommer og vil præsentere deres fandom på engelsk. De tyske fans taler rigtig godt engelsk, München er en international by. Så man behøver altså ikke tale godt tysk for at deltage og få en masse ud af det!

Datoer er 26/10 – 27/10 2013 (lørdag og søndag, program 10.00-18.00). Der er en foraften om fredagen 25/10 til social samvær. Så alle deltagerne kender hinanden godt inden festivalen går i gang. De lokale fans kan være behjælpelige med billige overnatningsmuligheder i nærheden.

Mht transport kan vi enten samlet tage toget, evt pakke nogle biler (laang tur!), eller individuelt flyve derned og hjem? Rejsedage er altså fredag 25/10 ned og mandag 28/10 hjem?

Hvis du har lyst til at deltage og tror du kan på disse datoer må du meget gerne kontakte mig hurtigt. Jeg vil prøve at koordinere det hele 🙂

Mvh

Knud Larn

Foreløbig deltagerliste på MucCon 2013 i München:

Knud Larn

Niels Dalgaard

Lise Andreasen

Stig W Jørgensen

Jesper Rugård Jensen

Joen Juel Jensen

Klaus Æ Mogensen

Flemming Rasch

Carsten Riis

Jan Andersen