Man kunne have gjort så meget. Man kunne f.eks have svaret med det følgende indlæg, ovre på EKKORUMMET. Hvilket jeg også forsøgte, men maskinen åd det ikke i første ombæring, og jeg så ikke ordentligt efter i anden. Så den gik ikke. Omend det ville have været det rigtige sted, netop fordi Stig W. havde et indspark om lidderrærlige limericks. Det ville måske også have været det u-rigtige sted, for jeg er jo præcis ikke skribent på Stigs blog, web, whatever.

Man kunne også have sendt die ganze molevitte til Janus, så han kunne have brugt det i Novum – hvis han ellers kunne få lyst….. til hvilket der er at sige, at Janus vistnok er de korte teksters mand. Og jeg har derfor noget andet, i den forbindelse (notch,notch, know what I mean).

Nej, det var mere fordi, at en kommentar ovre på EKKORUMMET til “Litterære Limericks” kort og godt var: “Flere!”

Okay. Se mig fra ryggen når jeg går. Bedøm mig hårdt, men retfærdigt, s’il vous plait!

Et antal indspark, der muligvis forbryder sig imod et eller andet etisk ved blogging, eller måske endda ved selve denne blog. Til gengæld er de vederlags- såvel som porto-frie, og aldeles af egen økologisk avl. Eneste tilsætningsstof er de oprindelige tekst-anmasselser. Vi kører:

Fagre Nye Verden, Aldous Huxley:

Er du alfa, beta eller gamma

Bestemmer din fremtid og karma

Men der er ingen stoffer

Og der er intet offer

Der fortæller hvem faen du er barn a’

1984, George Orwell (aka Eric Blair):

En Bror af de Store er voldsom

Især hvis du selv er lidt følsom

Men selv en Diktator

Ka bli inkubator

For Nysproglig indsigt i trældom

Ud Af Barndommen, Arthur C. Clarke:

Vi skulle til andre planeter

Men det hjalp ikke en meter

For Herrerne kom

og Kloden blev tom

Og vi mødte alle “Sankt Peter”

Blade Runner, Ridley Scott (ikke P.K. Dick):

Der var en tre-fire droider

Som selv mente de skulle vidrer

Og Deckard med “jernet”

Som sku ha dem fjernet

Fik splittet dem alle i bidder

Og jeg er i den grad åben for enhver form for kritik, både af min frækhed til i det hele taget at bruge bloggen hér som vehikel for mine egne udgydelser, såvel som for indholdet og popsætningen af disse limerikker.

Vi beklager for styrrelsen.